اساتید مشاور
اساتید مشاور حلقه ایران بر تمامی محتوای تولیدی در این مجموعه نظارت نداشته و تنها در زمینه علمی خود به این موسسه مشاوره می دهند. از این رو این اساتید مسئولیتی در قبال محتوای تولید شده توسط حلقه ایران ندارند.
شهلا حائری
استاد انسان شناسی دانشگاه بوستون
شهلا حائری، مدیر سابق بخش مطالعات زنان در دانشگاه بوستون، یکی از پیشگامان مردمشناسی ایران است و قومنگاریهای پیشرفتهای از ایران، پاکستان و جهان اسلام ارائه کرده است. کتابهای شاخص او عبارتند از قومنگاری کلاسیک او، "قانون میل: ازدواج موقت، متعه، در ایران" (1989/2014) که به عربی ترجمه شده و مکرراً تجدید چاپ میشود. "بر خورشید شرمی نیست: زندگی زنان حرفهای پاکستان" (2002/2004)، دامنه قومنگاری را گسترش میدهد تا زندگی زنان مسلمان تحصیلکرده و حرفهای را قابل مشاهده کند. جدیدترین کتاب او، "ملکههای فراموش نشدنی اسلام: جانشینی، اقتدار، جنسیت" (انتشارات دانشگاه کمبریج) کتابی پیشگامانه درباره زندگی و میراث چند زن مسلمان برجسته از سراسر فرهنگ و تاریخ اسلامی است.
هوشنگ شهابی
استاد تاریخ و روابط بین الملل دانشگاه بوستون
هوشنگ شهابی استاد دانشگاه بوستون است، در هاروارد تدریس کرده و استاد مدعو در چندین دانشگاه دیگر نیز بوده است. او دو کتاب به نامهای «سیاست ایرانی و مدرنیسم دینی: نهضت آزادیبخش ایران در دوران شاه و خمینی» (۱۹۹۰) و «روابط دور: ایران و لبنان در ۵۰۰ سال اخیر» (۲۰۰۶) منتشر کرده است. او همچنین در ویرایش "سیاست، جامعه و دموکراسی: مطالعات تطبیقی" (۱۹۹۵)، "رژیم های سلطانی" (1998)، "انقلاب مشروطه ایران: سیاست مردمی، تحولات فرهنگی و ارتباطات فراملی" (2010)، و "ایران و چالش های قرن بیست و یکم: جستارهایی در بزرگداشت محمدرضا جلیلی" (2013) مشارکت داشته است.
پاملا کریمی
استاد آموزش هنر، تاریخ هنر و مطالعات رسانه دانشگاه ماساچوست
پاملا کریمی معمار و مورخ معماری در دانشگاه ماساچوست است. او دکترای خود را از بخش تاریخ، نظریه و نقد هنر و معماری در موسسه فناوری ماساچوست در سال 2009 به دست آورد. زمینه اصلی تخصص او هنر، معماری و فرهنگ بصری خاورمیانه مدرن است. دومین حوزه تحقیقاتی او طراحی و پایداری در آمریکای شمالی است. دکتر کریمی قبل از پیوستن به دانشکده تاریخ هنر در دانشگاه ماساچوست، دانشگاه براندیس، دانشگاه نیویورک، کالج ولزلی و مدرسه لاورنسویل تدریس می کرد.
اساتید مشاور حلقه ایران بر تمامی محتوای تولیدی در این مجموعه نظارت نداشته و تنها در زمینه علمی خود به این موسسه مشاوره می دهند. از این رو این اساتید مسئولیتی در قبال محتوای تولید شده توسط حلقه ایران ندارند.